Të gjitha kategoritë

Na dërgoni me email:[email mbrojtur]

Linja telefonike 24 orëshe:+8615669368289

Lajme

Shtëpi> Lajme

Intermodel Asia 2023-Bëhu partneri ynë

Koha: 2023-06-21 Goditjet: 73

Ngjarja e transportit me kontejnerë të Azisë-Azia intermodale do të zhvillohet në Shangai, Kinë.

Datat: 19-21 korrik 2023

Vendi: Qendra e Ekspozitave dhe Konventave në Shanghai World Expo

1099 Guozhan Road, Pudong, Shanghai, Kinë

Duke u fokusuar në transportin intermodal, transportin detar dhe logjistikën nëpër rrugë, hekurudha dhe detare, Intermodal Asia do të presë vendimmarrësit kryesorë nga të gjitha fushat për një ekspozitë dhe konferencë. Ngjarja ofron mundësinë për të shfaqur produkte inovative dhe për të takuar furnitorë të rinj për të krijuar lidhje afatgjata biznesi dhe avantazh konkurrues. Pjesëmarrësit mund të lidhen, të bëjnë biznes dhe të punojnë së bashku për të inkurajuar zhvillimin e qëndrueshëm të transportit intermodal.

Azia Intermodal është pika më e synuar e takimit vjetor në Azi për kompanitë që lidhen me transportin me kontejnerë dhe transportin intermodal. Ngjarja është platforma ideale për prodhuesit dhe furnizuesit ndërkombëtarë për të lançuar produkte të reja, për të kontaktuar blerësit, për të emëruar agjentë dhe shpërndarës, si dhe për të rivendosur rrjetet e biznesit.

Azia Intermodale është vendi për të përforcuar strategjitë tuaja dhe për ta bërë realitet vizionin tuaj të operacioneve. Qasuni tek vendimmarrësit kryesorë, ndikuesit, ekspertët e politikave dhe ofruesit e zgjidhjeve, të gjithë nën një çati. Kjo është më shumë se një ngjarje. Azia intermodale shërben si një përvojë që frymëzon zbulimin, inovacionin dhe bashkëpunimin.

Intermodal mirëpret vizitorë nga një mori sektorësh, duke përfshirë transportuesit, portet dhe terminalet, ofruesit e teknologjisë, agjentët e transportit, linjat e transportit dhe ofruesit e shërbimeve logjistike. Nëse fokusi juaj është përqafimi i revolucionit të teknologjive të reja në sektor, përshtatja me kushtet dhe nevojat e tregut, ose gjetja e mënyrave për të përmirësuar zinxhirin tuaj të furnizimit dhe për të zbuluar zgjidhje inovative për të zgjidhur çështjet tuaja të transportit dhe logjistikës, bashkohuni me ne për të parë të ardhmen e transportit intermodal dhe kontejnerëve transporti në veprim.

Kthimi nga 19 - 21 korrik në SWEECC, Shanghai, Azia Intermodal 2023 është destinacioni juaj për të qëndruar në pulsin e zhvillimeve të tregut, për t'u lidhur me mijëra profesionistë të industrisë me të njëjtin mendim dhe për të eksploruar shërbimet dhe zgjidhjet më të fundit.

Pas kthimit të suksesshëm të Intermodal Europe në Amsterdam në nëntor 2022, kjo është mundësia juaj e pashuar për t'u rikthyer në të bërit biznes fitimprurës ballë për ballë me furnizues të rinj, ekzistues dhe potencial.

Mirë se vini të vizitoni stendën tonë, informacioni për stendën tonë është si më poshtë:

Emri i kompanisë: Shanghai Asialock Security Seals Co., Ltd

Nr kabina: LG10

Kontakt: Connie Zeng

Mob. / Whatsapp: +86 15669368289

Email: [email mbrojtur]


Kategoritë e nxehta

Fabrika TUV
0
Shporta e hetimit
    Shporta juaj e hetimit është bosh
boshhetim