Të gjitha kategoritë

Na dërgoni me email:[email mbrojtur]

Linja telefonike 24 orëshe:+8615669368289

PRODUKT POPULLOR KLASIFIKIMI

Ne këmbëngulim të përdorim lëndë të parë, inspektim 100% dhe të mbështesim shërbimin pas shitjes.

RRETH AZIALOCK

Shanghai Asialock Security Seals Co., Ltd
Shanghai Asialock Security Seals Co., Ltd

Është e specializuar në vulën plastike, vulën e bulonave, vulën e kabllove, vulën e njehsorit, vulën e rripit metalik dhe vulat e tjera të sigurisë. Ne kemi 18 vjet përvojë të vulave të sigurisë, dhe fabrika jonë ka 10 vjet përvojë prodhimi. Ne kemi servisuar për më shumë se 600 klientë dhe kemi shitur vula sigurie për më shumë kemi prodhuar dhe shitur më shumë se 500 milionë vula sigurie. Fabrika jonë ka certifikimin ISO 9001:2015, e gjithë vula e bulonave ka kaluar certifikimin ISO17712:2013 dhe është në përputhje me C-TPAT. Ne insistojmë të përdorim lëndë të parë, inspektim 100% ............

Mësoni më shumë >>
 • 600 +
  600 +

  duke u shërbyer klientëve

 • 500 milionë
  500milion

  shiten vula sigurie

Kualifikimi dhe Honor Certificate

Fabrika jonë ka certifikimin ISO9001:2015, e gjithë vula e bulonave ka kaluar certifikimin ISO17712:2013 dhe në përputhje me C-TPAT.

Mëso më shumë
CERTIFIKATA E KUALIFIKIMIT DHE NDERIT

A
PËRPARËSITË
E AZIALOCK

Ne përpiqemi t'u japim klientëve të gjejnë zgjidhjet e produktit më të përshtatshme për karakteristikat e tyre, t'i ndihmojmë klientët të realizojnë qëllimin e kostos së projektit për të shkurtuar kursimin e kohës së projektit, t'i lejojmë klientit të ruajë avantazhet e veta dhe zhvillimin e qëndrueshëm.

Kontaktoni

PRODHIMI PROCESI

 • Vula plastike
 • Vula kabllovike
 • Vula me bulona të sigurisë së lartë
 • Material i ri i markës

  Material i ri i markës

  01
 • Përputhja e ngjyrave

  Përputhja e ngjyrave

  02
 • Injeksion

  Injeksion

  03
 • grumbulluar

  grumbulluar

  04
 • Inspektimi i Punës

  Inspektimi i Punës

  05
 • Shënim me lazer

  Shënim me lazer

  06
 • Paketim

  Paketim

  07
 • Paletë

  Paletë

  08
 • Prerja e Kabllit

  Prerja e Kabllit

  01
 • grumbulluar

  grumbulluar

  02
 • Inspektim

  Inspektim

  03
 • Vulosja e nxehtë

  Vulosja e nxehtë

  04
 • Paketim

  Paketim

  05
 • Paletë

  Paletë

  06
 • Material i ri i markës

  Material i ri i markës

  01
 • Përpunimi i ngjyrave

  Përpunimi i ngjyrave

  02
 • Injeksion

  Injeksion

  03
 • Inspektimi i makinerisë

  Inspektimi i makinerisë

  04
 • Inspektimi i Punës

  Inspektimi i Punës

  05
 • Shënim me lazer

  Shënim me lazer

  06
 • Paketim

  Paketim

  07

ASIALOCK'S VËSHTRIMI DHE TRENDET

Intermodel Asia 2023-Bëhu partneri ynë
Intermodel Asia 2023-Bëhu partneri ynë

Ne kemi punuar me biznese të ndryshme duke marrë idetë e tyre që nga konceptimi deri në përmbushjen e zgjidhjeve të tyre të dëshiruara të paketimit të qelqit. Ne ecim udhëtimin me ju për t'ju siguruar që ne t'ju ndihmojmë të përcaktoni më mirë atë që dëshironi dhe të realizoni paketën perfekte të markës suaj....

Mësoni më shumë >>
Vula sigurie Shanghai Asialock - Sjellja e vulave të sigurisë së lartë në Azinë Intermodal 2023
Vula sigurie Shanghai Asialock - Sjellja e vulave të sigurisë së lartë në Azinë Intermodal 2023

Shanghai Asialock Security Seals së fundmi mori pjesë në panairin e shumëpritur Intermodal Asia 2023, duke shfaqur gamën e tyre premium të vulave dhe zgjidhjeve të sigurisë. Ndër vitrinën e tyre ishin vulat e tyre të bulonave të sigurisë së lartë, të cilat mblodhën vëmendje të konsiderueshme.

Mësoni më shumë >>
Çfarë është vula plastike rezistente ndaj ndërhyrjeve
Çfarë është vula plastike rezistente ndaj ndërhyrjeve

Guarnicionet plastike të padëmshme janë një masë sigurie thelbësore në botën e sotme industriale. Këto vula përdoren për të siguruar një sërë pajisjesh, duke përfshirë kontejnerët e transportit dhe transportit, matësat e shërbimeve dhe pajisjet elektronike. Plastike rezistente ndaj goditjes....

Mësoni më shumë >>

Kategoritë e nxehta

Fabrika TUV
0
Shporta e hetimit
  Shporta juaj e hetimit është bosh
boshhetim